fbpx
WhatsApp ons
Werkplaats afspraak

APK

De Algemeen Periodieke Keuring, oftewel de APK keuring. is ingesteld door de overheid voor uw veiligheid en medeweggebruikers. Het team van De Rijk Auto vindt veiligheid op de weg zeer belangrijk. Vandaar dat wij APK keuringen aanbieden voor een zeer gereduceerd actietarief vanaf slechts €34,95.

ONDERHOUD

Tijdig onderhoud aan uw auto voorkomt storingen en onnodige kosten. Indien er tijdens het onderhoud slijtages of defecten geconstateerd worden, wordt er beoordeeld of vervanging noodzakelijk is. Wij onderhouden alle merken auto 's in onze werkplaats.

REPARATIES

Wij voeren in onze werkplaats alle voorkomende autoreparaties uit aan alle merken auto ‘s. Na onze technische diagnose bespreken wij met u de kosten van de reparatie. De Rijk is merk-onafhankelijk en heeft alle apparatuur in huis om ieder merk auto uit te lezen en eventueel te repareren.

LEASE AUTO 'S

Automobielbedrijf De Rijk B.V. kan de kostbare tijd van uw medewerkers besparen door extra service te verlenen voor uw (lease)wagenpark. Vaak horen wij van diverse bedrijven dat zij onnodig veel bijkomende kosten moeten boeken voor het tijdelijk huren van auto ’s tijdens servicebeurten.

SCHADEHERSTEL

Ook voor schadeherstel bent u bij Automobielbedrijf De Rijk BV aan het juiste adres. Wij herstellen en bemiddelen in samenwerking met onze partners schades van steenslag tot grote schades. Tevens vervangen of repareren wij uw autoruit.