fbpx
WhatsApp ons
Werkplaats afspraak

Ons team

Wij werken met een jong dynamisch team, waarbij het leveren van kwaliteit en service hoog in het vaandel staat. Duidelijkheid en transparantie naar u zijn zeer belangrijk.

De Rijk Auto kan ingedeeld worden in twee afdelingen: Verkoop en after-sales. Beide “afdelingen” werken samen in één team, zodat beide “afdelingen” van elkaars activiteiten op de hoogte zijn en onderlinge miscommunicatie voorkomen kan worden. Voor u als klant vinden we het van groot belang u altijd te woord te kunnen staan, ook al is de medewerker van ons team die u het laatst geholpen heeft niet aanwezig.

Ons team wordt ondersteund door het softwareprogramma Car Service System, waarbij o.a. onze planning, onze voorraad onderdelen, de arbeidstijd, de gegevens van u als klant, de gegevens van uw auto en de voorraad occasions in één systeem zijn gekoppeld.

Wij stellen ons graag even voor:

josderijk

Jeroen: Directeur

“Wij hebben een gevarieerde collectie occasions, zodat wij de door u gewenste auto praktisch altijd in onze showroom hebben staan, de koffie staat klaar”


Thom: Verkoopmanager

“Een groot aanbod occasions voor aantrekkelijke prijs is en blijft ons uitgangspunt”


Maurice: Servicemanager

“Wij bieden service in de breedste zin van het woord. Als merk-onafhankelijk Bosch Car Service Dealer repareren en onderhouden wij elk merk auto en voldoen we aan alle kwaliteitseisen ”


josderijk

Dennis: Management & marketing

“Door het aanbieden van marktgerichte kwaliteitsoccasions is de kans groot, dat u uw favoriete occasion bij Automobielbedrijf De Rijk BV vindt, zo niet gaan we graag naar uw favoriete occasion op zoek”


josderijk

Marcel: Meewerkend voorman, technisch specialist en APK keurmeester

“Wij werken met kwaliteits onderdelen waarmee u langdurig vooruit kunt. Wij zijn een Erkend Duurzaam autobedrijf welke bij elke reparatie of onderhoudsbeurt de duurzaamheid in acht neemt”


josderijk

Henk: Eerste monteur APK keurmeester

“Als eerste monteur controleer ik de werkzaamheden van de monteurs, zodat onze kwaliteit gewaarborgd is en uw auto weer betrouwbaar en veilig de weg op kan”


Gijs: Eerste autotechnicus in opleiding

“Bij De Rijk kan ik mijn opleiding als eerste autotechnicus goed volbrengen. In het garagebedrijf heb ik dagelijks te maken met diverse merken, waardoor mijn opleiding niet gebonden is aan een merk”


josderijk

Petra: Administratief medewerkster

“Wij bieden voor onze occasions de 50/50 deal. U betaalt 50% bij levering van de auto, de overige 50% betaald u later”