fbpx
WhatsApp ons
Werkplaats afspraak

Onderhoud lease auto ‘s

Automobielbedrijf De Rijk B.V. kan de kostbare tijd van uw medewerkers besparen door extra service te verlenen voor uw (lease)wagenpark. Vaak horen wij van diverse bedrijven dat zij onnodig veel bijkomende kosten moeten boeken voor het tijdelijk huren van auto ’s tijdens servicebeurten. Regelmatig zijn deze kosten onvoorzien. Het kost onnodig veel kostbare tijd van uw medewerkers om de leasewagens te brengen en te halen. Veel bedrijven vinden het zeer prettig dat zij met slechts één garagebedrijf hoeven te communiceren. Wij bieden u vervangend vervoer. Tevens wordt uw leaseauto in de regio gratis gehaald & gebracht. Verder zorgen wij er vanzelfsprekend voor dat uw auto gratis netjes gestofzuigd en gewassen wordt teruggebracht.

Kies voor één aanspreekpunt voor uw volledige leasewagenpark door de extra service die wij als officieel Bosch Car Service Dealer u bieden.

Bosch Car Service controleert regelmatig onze service en kwaliteit en heeft contracten afgesloten met nagenoeg alle leasemaatschappijen. Alle merken en typen auto ’s zijn bij ons welkom. Voor uw leasewagenpark bent u bij ons aan het juiste adres.

Bent u leaseauto rijder, kom eens bij ons langs of bel ons vrijblijvend en profiteer van de diverse extra services. Verder bieden wij leuke acties voor uw privéauto ‘s.

Bent u eigenaar van een klein of groot bedrijf, of wagenparkbeheerder, bel ons vrijblijvend en wij maken graag een afspraak om de diverse mogelijkheden met u te bespreken. Bij De Rijk Etten-Leur bieden wij u één aanspreekpunt voor al uw leaseauto ‘s. De Rijk biedt de mogelijkheid om met u een schema op te stellen voor het onderhoud van al uw leaseauto ‘s.

Ook lease auto ’s zijn in goede handen bij Automobielbedrijf De Rijk BV