fbpx
WhatsApp ons
Werkplaats afspraak

Geschiedenis

De geschiedenis van Automobielbedrijf De Rijk startte  in 1965 als universeel autobedrijf door Jos de Rijk. In maart 1983 werd Autobedrijf de Rijk B.V.  Mazda dealer voor Etten Leur e.o. Eind 2012 heeft Jos de Rijk afscheid genomen van het bedrijf om te genieten van een welverdiend pensioen. Jeroen van Dongen heeft het bedrijf samen met zijn broer Dennis overgenomen.

Mazda rijders zijn van harte welkom, met de vertrouwde service welke zij al jaren van ons gewend zijn. Wij zijn erkend Mazda Service Dealer met een oppervlakte van circa 8000 m2, gespecialiseerd in jonge occasions met interessante en lage kilometerstanden. De Rijk Etten-Leur kan auto ’s leveren van elk merk.

De Rijk volgt zijn eigen filosofie en is een organisatie die staat voor klanttevredenheid op hoog niveau. Bij ons staat de duidelijk richting u als klant centraal. Een goede klanttevredenheid is vanzelfsprekend voor ons. Ons automobielbedrijf is een vooruitstrevende en professionele onderneming. De Rijk is een laagdrempelig automobielbedrijf met een team van gemotiveerde medewerkers. Door een goede dienstverlening te verzorgen en een goede communicatie te voeren, voelen zowel klanten als medewerkers zich prettig bij De Rijk.

Om alle klanten ook in de toekomst naar wens te kunnen bedienen zijn wij sinds november 2007 aangesloten bij “Bosch Car Service”. Dit is een Europees georganiseerde aftersales dealernetwerk m.b.t. professionele reparaties en onderhoud van alle automerken. Door de gunstige prijs/kwaliteit verhouding mogen wij om deze rede ook lease auto’s repareren en onderhouden. Naast alle testapparatuur van o.a. Mazda is het bedrijf ook in het bezit van de meest moderne uitleesapparatuur van Bosch, zodat wij service en onderhoud voor alle merken auto ’s kunnen verzorgen.

Kortom de kracht van Automobielbedrijf De Rijk BV zit in het realiseren van een goede klanttevredenheid voor zowel de verkoop als nazorg.

Automobielbedrijf De Rijk BV biedt mobiliteit in de ruimste zin