fbpx
Wij zijn tijdens openingsuren bereikbaar op telefoonnummer 0165 504650
WhatsApp ons
Werkplaats afspraak

Pechhulp

Wij bieden pechhulp aan voor alle merken auto 's. U kunt bij ons gebruik maken van de Bosch Car Service Pechhulp die ervoor zorgt dat u zich geen druk hoeft te maken als u langs de weg komt te staan. Tevens bieden wij de Mazda Euro Service.

Financiering

Wilt u een auto bij ons kopen maar heeft u niet voldoende spaargeld om de auto aan te schaffen? Meer dan een derde van de Nederlanders heeft een financiering afgesloten om hun droomauto aan te kunnen schaffen.

Financial Lease

Financial lease is een zakelijke vorm van financieren. Wanneer u bent ingeschreven bij de Kamer van Koophandel komt u in aanmerking voor Financial Lease. Zo behoudt u de liquiditeit om te kunnen investeren.

Schadeherstel

Ook voor schadeherstel bent u bij Automobielbedrijf De Rijk BV aan het juiste adres. Wij herstellen en bemiddelen in samenwerking met u schades van steenslag tot grote schades. Tevens vervangen of repareren wij uw autoruit.

Mazda Service

Automobielbedrijf De Rijk BV is een Mazda Erkend Reparateur. Wij hebben ruim 40 jaar ervaring met het merk Mazda. Dit houdt in dat wij vele Mazda onderdelen op voorraad hebben en wij op de hoogte zijn van de nieuwste Mazda ontwikkelingen.