fbpx
Dagelijks bereikbaar op :
Volg ons op
WhatsApp ons
Werkplaats afspraak

Service & onderhoud

De afdeling service & onderhoud verzorgd alle mogelijke reparaties en onderhoud van uw auto met zorg. Onze ervaren monteurs zorgen dat u na onderhoud of reparatie weer veilig de weg op kan. Bovendien bieden wij een garantie van 12 maanden op uitgevoerde reparaties.

Wij zijn een merkonafhankelijk Bosch Car Service garage voor Etten-Leur e.o. en bieden u alle service die u van een professioneel garagebedrijf mag verwachten. Wij zijn tevens Bovag lid, waardoor u als klant de zekerheid heeft dat uw auto in goede handen is. Desgewenst maken wij vrijblijvend een prijsopgaaf voor u op.

Verder zijn wij Mazda Service Dealer voor Etten Leur en omstreken en hebben een groot aantal Mazda onderdelen op voorraad, waardoor u auto weer snel de weg op kan.

Rijdt u in een leaseauto? Geen probleem. Wij mogen als Bosch Car Service Dealer voor nagenoeg alle leasemaatschappijen reparatie en onderhoud uitvoeren. Uw auto wordt keurig opgehaald en na de reparatie of onderhoudswerkzaamheden keurig gewassen en gestofzuigd. Vervolgens wordt uw auto teruggebracht. Wilt u even wachten op uw reparatie of onderhoud? U kunt in onze wachtruimte de krant lezen, TV kijken, magazines lezen onder het genot van een vers bakje koffie of thee.

Bel nu voor het maken van een afspraak: 0165 504650 of maak een afspraak online.

Tijdens de werkzaamheden aan uw auto zorgen wij desgewenst voor vervangend vervoer, tegen gereduceerd tarief. U kunt ook even wachten in onze wachtruimte, voorzien van de meest actuele kranten, TV, gratis WiFi en tijdschriften. U kunt tevens op uw gemak genieten van een gratis kopje koffie of thee.

josderijk josderijk