Lexus LS 400

Het betreft een werkelijk schitterende nieuw rijdende Lexus Ls 400 uit 1999 met slechts 190.148 Km, uiteraard volledig aantoonbaar met nap pas en onderhoudshistorie.
Met zijn luchtvering, zijdezacht draaiende 8 cylinder, en perfect schakelende automaat, is dit met recht een van de fijnste auto’s die u zich kunt wensen, voor zakelijke rijders is deze auto ook nog fiscaal vriendelijk te rijden door zijn lage bijtelling.
Kom kijken en overtuig uzelf van de kwaliteit van deze auto.

Profiteer nu van de 50/50 deal. U betaalt nu 50% van het aankoopbedrag en de overige 50% betaalt u in maandelijkse termijnen. Het maandelijks tarief bepaald u zelf.

De afleveringskosten op deze auto bedragen € 495, dit is inclusief onderhoudsbeurt, een nieuwe apk, Nationale autopas en uiteraard keurig gepoetst.

Buiten onze reguliere openingstijden kunt u ons bellen op 06-52627201 of een e-mail sturen naar: info@josderijkauto.nl

Jos de Rijk Auto bestaat in 2016, maar liefst 51 jaar, waarvan de laatste 30 jaar als officieel MAZDA dealer. Naast MAZDA zijn wij ook erkend BOSCH CAR SERVICE dealer voor de regio Etten-Leur. U kunt bij ons terecht voor de verkoop, onderhoud en schade(ruit)-reparaties van alle merken. Uw auto is bij ons in goede handen.

## Meer opties
* Antenne automatisch
* Audio-installatie
* Buitenspiegels verwarmbaar
* elektr.ramen v+a
* Elektrisch verstelbare stoel(en) met geheugen
* Gelaagde voorruit
* Gordelspanners
* Lendesteun l+r
* Metaal-/micakleur
* middenarmsteun
* originele instaplijsten
* Passagiersstoel in hoogte verstelbaar
* verlichting automatisch
* zeer nette auto