fbpx
WhatsApp ons
Werkplaats afspraak

Autoreparaties

Wij voeren alle voorkomende autoreparaties uit aan alle merken auto ‘s. Na onze technische diagnose bespreken wij met u de kosten van de reparatie. De Rijk is merk-onafhankelijk en heeft alle apparatuur in huis om ieder merk auto uit te lezen en eventueel te repareren. Om de kosten van uw autoreparatie te beperken, bekijken wij graag voor u de prijs/kwaliteit verhouding. Vervolgens nemen we contact met u op, voordat we de reparatie uitvoeren.

Onze monteurs zijn opgeleid tot eerste autotechnicus en hebben ruime ervaring met het repareren en onderhouden van alle merken auto ‘s. Automobielbedrijf De Rijk werkt alleen met kwaliteitsonderdelen. Onze werkplaats is uitgerust met de meest moderne apparatuur en gereedschappen, zodat wij alle reparaties snel en vakkundig kunnen uitvoeren.

De Rijk Etten-Leur is Bosch Car Service dealer, waarbij we aan strenge eisen moeten voldoen. Als Bosch Car Service Dealer repareren en onderhouden wij tevens auto ’s van de grootste leasemaatschappijen. Dus ook met uw leaseauto bent u bij ons van harte welkom.

Op al onze reparaties is Bovag garantie van toepassing. Wij zijn Bovag lid. Dit geeft u extra zekerheid dat uw auto bij ons in goede handen is.